Websites

Wil je een nieuwe website, of een bestaande restylen? We helpen je graag om je online te presenteren. Hiervoor maken we gebruik van WordPress met een gebruiksvriendelijk cms, zodat je bijvoorbeeld zelf eenvoudig nieuwsberichten kunt plaatsten. Natuurlijk moet een site er ook ‘lekker’ uitzien; helemaal passend binnen de door jouw vastgestelde communicatiestijl en waar structuur, content en vormgeving in no time duidelijk zijn.

JOUW VERHAAL ONLINE PRESENTEREN.

Naast een fraaie & responsive layout is jouw website vooral functioneel ingericht en komt jouw communicatieboodschap duidelijk naar voren. Jouw merk en jouw verhaal in duidelijke taal gepresenteerd. De bezoeker van jouw site moet in ieder geval binnen een paar seconden de hoofdpagina kunnen scannen en de informatie kunnen krijgen waar deze naar op zoek is.  Zeker niet onbelangrijk is het gebruik van beeldmateriaal, wat vaak erg bepalend is voor een goede uitstraling.  We helpen je graag om jouw verhaal online te presenteren!

WORDPRESS WEBSITES.

Het maken van een website kost veel tijd. Zeker wanneer je alles vanaf de basis moet programmeren via bijvoorbeeld Dreamweaver. Om de kosten zo laag mogelijk te houden en de site zo snel mogelijk te kunnen opleveren, maken we gebruik van Premium Responsive WordPress Templates voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS. Hierdoor kun je bijvoorbeeld zelf eenvoudig een blog bijhouden en -afhankelijk van de inrichting-  onderdelen zelf makkelijk bijwerken. Na oplevering van een website ontvang je standaard een-op-maat geschreven handleiding, waar stap voor stap uitleg wordt gegeven hoe zaken op te pakken. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

BEHEER & ONDERHOUD.

Gaaf, je website is klaar! Maar ook na de oplevering heeft deze aandacht nodig. Misschien herkenbaar: een verlopen actie die je na een aantal dagen nog steeds prominent op de homepage ziet staan.. Je website hoeft echt niet iedere week aangepakt te worden, dat raden we zelfs af. Maar om de drie maanden eens een nieuwe foto plaatsen kan verfrissend werken en ook (weer) meer aandacht trekken. Het geeft in ieder geval de uitstraling dat je jouw website genoeg aandacht geeft. En met de handleiding die je na de oplevering standaard van ons ontvangt, is dit voor jou makkelijk zelf te doen.

Hoe zit het met het technische onderhoud? Net als alle andere websites heeft ook een WordPress Website onderhoud nodig. Niet alleen WordPress maar ook het premium template en de eventueel gebruikte plugin’s hebben regelmatig updates. Het updaten en bijhouden van de software houdt je site veilig en up-to-date. Je kunt je website natuurlijk zelf beheren & updaten of dit uitbesteden. Wil je dit liever uitbesteden, informeer dan naar de mogelijkheden!

Meer Informatie?