Freelance opdrachten

Deze service richt zich vooral op ondernemingen die het schrijven van teksten of het vormgeven van websites en promotiemiddelen willen uitbesteden en deze diensten aan eigen klanten willen aanbieden onder hun eigen naam. Natuurlijk volledig discreet en anoniem. Hierbij maken we een vaste prijsafspraak zodat je weet waar je aan toe bent en je zelf een tarief kunt noemen bij jouw klant.

WEBSITES.

Wil je  jouw klant een volledige website aanbieden onder je eigen merknaam, maar de vormgeving en inrichting uitbesteden? Geen probleem, dan is een Whitelabel website een goede optie voor jou. Je blijft te allen tijde het aanspreekpunt voor jouw klant, en op de achtergrond voeren wij de opdracht uit.

TEKSTSCHRIJVEN.

Heb je extra handjes nodig bij het schrijven of redigeren van teksten in leesbare taal? Dan is er een eenvoudig alternatief: de teksten laten schrijven door een freelance tekstschrijver. Wij hebben ervaring is het schrijven van artikelen, verhalen en nieuwsberichten, teksten voor webpagina’s, folders & brochures, zakelijke teksten en handleidingen. Ook op het gebied van IT waarbij teksten al gauw technisch en taai geschreven zijn maar niet voor iedereen begrijpelijk zijn: wij ‘vertalen’ deze in praktische en leesbare tekst gericht op de doelgroep.

VORMGEVING.

Op korte termijn hulp nodig bij het ontwerpen van een logo met huisstijl of promotiemateriaal zoals een banner of een flyer? Wij kunnen uitstekend & binnen kort tijdsbestek concepten vertalen naar online- en offline vormgeving. Natuurlijk 100% passend bij de huisstijl.