Freelance opdrachten

Deze service richt zich vooral op ondernemingen die het schrijven van teksten of het vormgeven van huisstijl, websites en promotiemiddelen willen uitbesteden. Maar tegelijkertijd deze diensten aan eigen klanten willen aanbieden onder hun eigen naam. Natuurlijk volledig discreet en anoniem. Hierbij maken we een vaste prijsafspraak zodat je weet waar je aan toe bent en jij op jouw beurt met je klant een eigen prijsafspraak kunt maken.

WEBSITES.

Wil je jouw klant een volledige website aanbieden onder je eigen merknaam, maar de vormgeving en inrichting hiervan uitbesteden? Geen probleem, dan is een Whitelabel website een goede optie voor jou. Je blijft te allen tijde het aanspreekpunt voor jouw klant en op de achtergrond voeren wij de opdracht uit.

TEKSTSCHRIJVEN.

Extra handjes nodig bij het schrijven of redigeren van (online) teksten in leesbare taal? Dan is er een eenvoudig alternatief: de teksten laten schrijven door een freelance tekstschrijver. Wij hebben ervaring in het schrijven van artikelen, verhalen en nieuwsberichten, teksten voor webpagina’s, folders en brochures, zakelijke teksten en handleidingen. Ook op het gebied van IT waarbij teksten al gauw technisch worden geschreven en daardoor niet voor iedereen goed leesbaar zijn. Wij ‘vertalen’ deze in praktische en leesbare tekst gericht op de doelgroep. Van gebruikers tot aan management.

VORMGEVING.

Op korte termijn hulp nodig bij het ontwerpen van een logo met huisstijl of promotiemateriaal zoals een banner of een flyer? Wij kunnen uitstekend & binnen kort tijdsbestek concepten vertalen naar online- en offline vormgeving. Natuurlijk 100% passend bij de huisstijl.