Tekstschrijven

Teksten hebben één belangrijk doel: jouw verhaal of boodschap helder & overtuigend overbrengen. Zeker wanneer je iets wilt mededelen, interesse wilt kweken of misschien mensen wilt verrassen, vermaken of ontroeren. Duidelijke teksten zijn niet alleen goed geformuleerd maar ook kort & bondig geschreven. Zeker wanneer je online teksten publiceert.

TEKSTEN REDIGEREN.

Duidelijke teksten zijn niet alleen goed geformuleerd, maar ook kort & bondig en to-the-point geschreven. Redigeren betekent niet direct het herschrijven van de tekst, maar deze juist nét even anders te formuleren zonder de inhoud en jouw verhaal te veranderen. In feite maak je de tekst beter leesbaar. Wil je jouw teksten laten redigeren? Neem dan vrijblijvend contact op.

ONLINE TEKSTEN.

Met jouw website presenteer je jouw onderneming online, dat vraagt om informerende & boeiende teksten geschreven met een prettige toon. Maar ook teksten waarmee je door zoekmachines snel wordt gevonden. Daarom kijken we eerst naar de structuur van jouw website: hoe is deze opgebouwd, wat is de informatiebehoefte en welk verhaal wil je vertellen. Is schrijven niet je sterkste kant? Dan kunnen wij de teksten ook voor je redigeren.

ARTIKELEN & NIEUWSBRIEVEN.

Wat is de kracht van een goed geschreven artikel of een pakkende nieuwsbrief? Zelf adviseren wij: schrijf altijd vanuit het oogpunt van de lezer! Veel ondernemingen gaan in de fout door de focus op hunzelf te richten of bijvoorbeeld té commercieel te schrijven, met als gevolg dat er niet (verder) gelezen wordt. En dat is jammer, want waarschijnlijk heb je er veel tijd ingestoken. Wil je tekstschrijven uitbesteden of jouw teksten laten redigeren? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

SOCIALE MEDIA.

Sociale media kan je prima inzetten wanneer je aandacht wilt besteden aan specifieke acties & promoties. Maar ook wanneer je jouw onderneming wilt promoten. Belangrijk is dat je informatie afwisselt en je de focus legt op de lezer. Vind je het lastig om teksten voor sociale media zoals Facebook te schrijven? We helpen je graag.

Het mooie van bijvoorbeeld Facebook is dat je teksten over het algemeen vooraf kunt schrijven en vervolgens kunt klaarzetten voor publicatie. Een handig middel daarvoor is het inzetten van een contentkalender. Zo kun je goed inhaken op actualiteiten van die dag en van alle media de planning in de gaten houden. Contentkalenders zijn veelal kant en klaar te downloaden via het net. Kom je er niet uit? Vraag dan gerust om hulp of wat tips.