Vormgeving

Vormgeving is meer dan het bepalen van het uiterlijk. Met vormgeving breng je uiteindelijk beeld en tekst samen tot een evenwichtig geheel die jouw verhaal alleen maar versterkt. Wij kunnen je helpen bij het adviseren en ontwerp op het gebied van vormgeving. Maar ook jouw bestaande vormgeving een boost geven door deze te restylen. Vormgeving die past bij het “nu”, de uitstraling van jouw bedrijf en 100% klopt met jouw huisstijl. Alles perfect op elkaar afgestemd.

LOGO’S.

Een nieuw logo of een bestaande restylen? Wanneer je een logo laat ontwerpen, worden deze in zowel digitale- als vector-formaten opgeleverd (.jpg, .png, .pdf en .eps). Wanneer je dat wenst kan dit uitgebreid worden met een favicon ontwerp in de verschillende afmetingen, of opmaat gemaakte afbeeldingen die je kunt toepassen op sociale media zoals je profielfoto en omslagfoto op Facebook.

HUISSTIJLCONCEPT.

In de basis verstaan we onder een huisstijl het ontwerp van een visitekaartje, briefpapier en envelop. Bij huisstijl draait het om herkenbaarheid, waar consistent jouw logo, lettertypen & kleuren en eventueel beeldgebruik of wellicht het inzetten van een slogan of pay-off worden toegepast. Hierdoor zorg je dat jouw huisstijl krachtig en herkenbaar wordt neerzet en je doelgroep in één oogopslag jouw onderneming herkent.

PROMOTIEMATERIAAL.

Een banner, flyer, folder, spandoek, pennen & andere gadgets die je in kan zetten om jouw onderneming te promoten. Zeker handig om in te zetten wanneer je bijvoorbeeld aan een beurs deelneemt of promoties onder de aandacht wilt brengen. Het versterkt namelijk jouw verhaal en zichtbaarheid. Het ontwerp wordt naar wens en 100% conform jouw huisstijl opgeleverd. Wil je het promotiemateriaal ook laten drukken? Ook dat kan worden verzorgd.