M.C. Escher, de officiële website van de M.C. Escher Stichting en de M.C. Escher Company.

Het onmogelijke mogelijk maken

M.C. Escher, wie kent hem niet? Miljoenen mensen over de hele wereld genieten van zijn kunst. M.C. Escher is het meest bekend om zijn zogenaamde onmogelijke constructies, zoals Ascending and Descending, Relativity en zijn Transformation Prints, zoals Metamorphosis I, II en III, Sky & Water I of Reptiles.

M.C. Escher heeft in 1968 de M.C. Escher Stichting opgericht met als doel de erfenis van zijn werk te behouden. Door de verkoop van een groot deel van zijn werk aan een Amerikaanse kunsthandelaar is mede daardoor zijn werk over de hele wereld verspreid. De Stichting heeft een grote collectie origineel werk van M.C. Escher in depot en probeert zoveel mogelijk originele kunstwerken terug naar Nederland te halen.

De M.C. Escher Stichting organiseert vandaag de dag tentoonstellingen over de hele wereld en publiceert boeken en films over het leven en werk van M.C. Escher. Daarnaast heeft de stichting een webshop met allerlei artikelen die verwant zijn aan het werk van M.C. Escher.

Een grote eer toen JK Communicatie gevraagd werd een restyle van hun bestaande website te mogen doen. De tweetalige website is compleet met een webshop opgeleverd.