Natuurlijk voor hem & haar

Patrick Boots Kappers

Sommige opdrachten zijn zo leuk! Of ik de website wilde restylen van mijn kapper! En niet zomaar eentje: de allerfijnste kapsalon van Castricum & omstreken waar ik al vanaf heel kleins af aan kom (toen beter bekend als Thoes).

De insteek van de inrichting werd ingezet op puur (natuurlijk), functioneel, overzichtelijk en transparant. Het beeldmateriaal en de informatie kregen een update en de site moest uiteraard leesbaar en bruikbaar zijn op verschillende apparaten (responsive weergave).

De website www.patrickboots.nl is opgemaakt in een zogenoemde “one page design” waardoor alle informatie over de salon in een logische volgorde aan de bezoeker wordt getoond en super praktisch is in gebruik. De vormgeving is geheel toegepast op de stijl zoals je deze ook ervaart in de kapsalon: ruim maar toch warm en rustgevend gecombineerd met groen, grijs- en natuurlijke tinten.

Patrick Boots Kappers is al sinds 1973 een begrip in Castricum en omstreken. Door met alleen natuurlijke producten te werken, zorgen zij niet alleen goed voor het haar & hoofdhuid maar houden ze ook rekening met het milieu. Bij Patrick Boots Kappers zijn alle kappers en kapsters professioneel getraind en opgeleid. En door trainingen te geven of deze zelf te volgen bij collega kappers of leveranciers zoals Aveda, Mediceuticals, Moroccanoil of Natural Hair Company, blijven zij hun vak bij en productkennis vergroten. Een afspraak kun je maken in de zaak, telefonisch of eenvoudig & online via de website via patrickboots.nl.