De groothandel van de reisindustrie

VUELANDIA BV

Vuelandia is een no-nonsense b2b organisatie binnen de reisbranche. Zij levert onder andere Travel Booking Software en Reisproducten, zoals vliegtickets, hotels, huurauto’s, transfers, citytrips en packages. Hun voornaamste klanten zijn bedrijven & ondernemers binnen de reisbranche. Daarnaast ook organisaties die reizen willen verkopen, maar niet direct gelieerd zijn aan de reisbranche. Vuelandia wordt gezien als dé groothandel voor de reisindustrie, waar afnemers modulair producten en diensten kunnen afnemen.

Voor Vuelandia heeft JK communicatie de huisstijl ontwikkeld en daarnaast een drietalige website opgezet met de WPML plugin. Naast redactionele ondersteuning bij nieuwsbrieven, artikelen & advertenties in TravelPro & TravMagazine en vormgeving van diverse promotiematerialen, voeren wij ook freelance opdrachten uit in geval van Whitelabel websites voor hun klanten. Deze websites worden allen vormgegeven in de huisstijl van de afnemer en wordt de techniek van Vuelandia – zoals online bookingtools, volledig geïmplementeerd.

In 2024 heeft de website een restyle ondergaan, waarbij naast het updaten van content ook de huisstijl in een nieuw modern en fris jasje is gestoken.